Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Nové písničky už Petra Janů (71) točit nikdy nechtěla, ale nakonec podlehla muzikantům ze své kapely Amsterdam a nechala se ukecat. Na pultech je v tuhle chvíli novinkové album Blázni a radost dělá nejen fanouškům rockových a popových písní.

„Musím říct, že jsem zatím neměla žádnou desku, kterou bych si po natočení víc jak jednou nebo dvakrát pustila. Tuto si pouštím pomalu každý den a vůbec nic mi na ní nevadí a nic mě neštve. To se mi ještě nestalo," hlásá do světa s úsměvem Petra, která už nový repertoár představila fanouškům na právě probíhajícím turné s názvem Léta bláznivá, které si nadělila k blížícím se pětašedesátinám.

„Do koncertního programu jsme zařadili tři nové songy. I titulní písničku Blázni, kterou složil Pavel Lochman a text napsal Tomáš Tajchner. Reakce publika jsou fantastické. Z toho mám největší radost,“ libuje si zpěvačka, která na albu střídá žánry i hlasové polohy. Na nové desce můžete slyšet sambu, rokenrol, poctivý bigbít i vánoční song. V naší exkluzivní ukázce si pro změnu můžete poslechnout, jak Petra zpívá titulní tango Blázni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám