Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Zařekla se, že už nikdy žádné novinkové album vydávat nebude, ale nechala se ukecat! Petra Janů (71) za svůj život vydala tolik desek, že by mohla ze svého repertoáru vybírat na koncerty písničky, i kdyby měla na pódiích křepčit do stovky. Přesto před nedávnem do světa vypustila nové album Blázni, které možná překvapí i skalní fanoušky.

„Přemluvili mě kluci z kapely Amsterdam. Donesli nové písničky s dospělými texty a mně se líbily. Celé album je, mírně řečeno, dramaturgicky velmi pestré. Mezi novinkovými písněmi najdete tvrdší bigbít, vánoční song, rokenrol, sambu, ale i tango. Nové písničky jsme doplnili několika staršími peckami z rockové éry, které zůstaly neprávem opomenuty a dostaly na desce nový kabátek,“ prohlašuje Petra, která letos oslaví půlkulatiny.

„Ví se o mně, že si na oslavy moc nepotrpím. Jako dárek jsem si nadělila nové album, které, jak doufám, udělá lidem radost. Stejně jako nadcházející podzimní turné Léta bláznivá, které začíná už tuto sobotu ve Zlíně. Poslední devátý koncert odehrajeme v předvečer mých narozenin 18. listopadu v Lucerně. Duety si tam střihnu s Noidem a Petrem Kolářem,“ dodává dáma, která žije zdravě, cvičí a klidně se ukazuje v plavkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám