Hlavní obsah
Článek

Několik posledních let nechtěla vyslyšet prosby skalních fanoušků a točit nové písničky, teď je ale vše jinak! Zpěvačka Petra Janů (71) se nechala muzikanty ze své doprovodné kapely Amsterdam zlomit a první letní měsíce trávila v nahrávacím studiu. Na podzim tak společně se svým turné vydá desku s novými písničkami.

„Je pravda, že už před lety jsem se zařekla, že nové album točit nebudu. Lidé v publiku stejně chtějí slyšet hlavně známé pecky. Když se hrají novinky, většinou se začnou vrtět,“ konstatuje Petra, která přeci jen po letech změnila názor.

„V mé nové kapele se našel tvůrčí potenciál. Kluci mi předložili několik nových věcí a musím říct, že jsem z nich byla od prvního momentu nadšená. A bude to žánrově pestré. Kromě bigbítu se mezi novinkami objeví samba, tango, klasický popík i vánoční písnička. Podle jedné z písniček se nové album bude jmenovat Blázni,“ řekla Super.cz trojnásobná zlatá slavice.

Ta během letošního léta, které tráví klasicky na chalupě nedaleko Jindřichova Hradce, koncertuje. Nejbližší vystoupení ji čeká už tuto neděli v rámci Metropolitního léta hereckých osobností na Letní scéně Vyšehrad. „Po roce se opět velmi těším. To místo má neopakovatelnou atmosféru,“ dodala s úsměvem zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám