Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Odpočatá, opálená a dokonale vytancovaná! Přesně v tomhle stavu se z dovolené na Kubě vrátila zpěvačka Petra Janů (71). Na Kubu vyrazila se třemi kamarádkami. „Užívala jsem si pohodu u bazénu, skvělé míchané drinky, ale nebyla jsem jen za lenošku. Pravidelně jsem tancovala salsu a musím říct, že mě to chytlo,“ prozradila Petra.

Tu po příletu do Varadera málem omývali, když s hrůzou zjistila, že není k nalezení její kufr. „Zmocnila se mě panika. Ve svém věku už se o sebe musím starat a v zavazadle byly všechny ty moje krémíky a šminky, které bych tam asi jen stěží pořídila,“ smála se majitelka hlasu jako zvon.

Po hodině a půl nekonečného čekání a sepisování reklamace Petře při pohledu na její milovaný kufr spadl kámen ze srdce. „V tu chvíli jsem těm nejpomalejším úředníkům na světě odpustila všechno,“ prozradila Super.cz Petra, která při výletech zkonstatovala, že se od konce osmdesátých let, kdy Kubu navštívila pracovně, v tomto koutě světa zase tolik nezměnilo.

Hned po návratu Petra nasedla do kolotoče pracovních povinností. „Na podzim mě čeká turné k mým půlkulatinám, kde budu mít jako hosty Petra Koláře a Noida. V novém koncertním programu oprášíme některé staré pecky a posluchači se mohou těšit i na nové songy. Jsem z nich nadšená a těším se do studia,“ dodala pěnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám