Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Na jaro se každý rok těší jako blecha, ale letos bude první teplé jarní dny trávit v bikinách na pláži! Řeč je o zpěvačce Petře Janů (71), která si na duben naplánovala odpočinkovou i poznávací dovolenou.

„Hned z kraje dubna vyrážím se dvěma kamarádkami na Kubu. Rozhodla jsem se, že si na stará kolena splním sen. Kdysi jsem tam ještě za starých časů zpívala na festivalu, nestihli jsme to tam tenkrát prošmejdit. Tuhle dovolenou mám naplánovanou od poloviny loňského roku a fakt se těším. Bude nejen odpočinková, ale i poznávací,“ řekla Super.cz Petra.

Ta už se s pozvolna končící plesovou sezónou těší nejen na přívětivé teploty, ale také na jinou kulturu. „Nebojte se, Kubánce určitě prohánět nebudu. Nedávno jsem se zase na jednom pochybném webu dočetla, že sháním koloušky na sex. Musela jsem se smát. Jsem soudná a spokojená. Chlapa nehledám,“ dodala zpěvačka, která si největší objem práce jako každý rok naplánovala na podzimní měsíce.

„Budu slavit půlkulatiny a taky pětačtyřicet let na scéně. Mé koncertní turné se bude jmenovat podle písničky Karla Svobody Léta bláznivá a jedním z hostů bude Václav Noid Bárta. Zakončíme ho den před mými narozeninami 18. listopadu v pražské Lucerně,“ dodala pěnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám