Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Od okamžiku, kdy zpěvačka Petra Janů (71) navždy přišla o milovaného manžela Michala Zelenku, který po statečném boji podlehl rakovině, uběhne brzy již pět let. Od té doby se po boku Petry neobjevil žádný jiný chlap.

„Neuplyne den, kdy si na Michala nevzpomenu. Vždycky, když se rozhoduju o něčem zásadním, říkám si, co by mi asi poradil,“ přiznává Petra, která už si prý spolubydlení s žádným chlapem nedokáže představit.

Zpěvačka si letos poprvé od smrti manžela řekla, že si Vánoce, které pro ni byly v posledních letech ve znamení smutného vzpomínání, užije se vším všudy. Poprvé dokonce ani nepoletí za teplem.

„Letos jsem se rozhodla, že si Vánoce užiju. Budu je trávit s kamarády a sousedy na mé milované chalupě. Dokonce jsem se rozhodla, že si chaloupku a zahradu vánočně vyzdobím včetně stromečku,“ prozradila zpěvačka, která se zastaví až na Štědrý den ráno.

„V prosinci mám vánočně laděné koncerty a vystoupení. Končím až 23. prosince v Jeseníku, takže doufám, že nebudu muset k nám na chalupu sáňkovat. No a po novém roce opět začínám. Už šestého ledna budu mít slavnostní novoroční koncert v kostele Šimona a Judy v Praze, kde se mnou bude zpívat i Kühnův dětský sbor,“ vypočítává své aktivity Petra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám