Hlavní obsah
Článek

Herečka Petra Hřebíčková (44) dva měsíce po porodu dcery Marianny překvapila nejen neuvěřitelnou postavou, ale také novým setřihem. Vlasy výrazně zkrátila na mikádo. A pozor. Ustříhla si je sama! Kdyby jí došly filmové role, v klidu by mohla začít stříhat vlasy. Vypadá skvěle.

"Natáčela jsem s Honzou Hřebejkem a domluvili jsme se, že to chceme trošku zkrátit. A pak jsem se před porodem rozhodla, že to střihnu víc. Hrála jsem si s nůžkama a měla jsem náladu na změnu. A navíc s třemi dětmi je to výborné, rychleji to schne. Cítím se v tom skvěle," řekla Super.cz Petra na preméře filmu Zbožňovaný, kde hraje.

Petra je maminkou tří dětí, dceru porodila letos v červenci. "Cítím se skvěle, jsou situace, kdy si tedy autoritu sjednávám trošku rychleji než by bylo potřeba. Potřeba to ale je. Děti jsou skvělé. Máme prvňáčka, to je taky náročnější. Ale jsem plně v mateřské dovolené, nemám nic jiného na práci. Užívám si tuhle dovolenou," vysvětluje.

Zatím nechystá žádné další filmové natáčení. "Teď nebudu dělat žádný film. Naskočila jsem jen do třetí série Případů prvního oddělení, což je kriminální seriál České televize. Produkce mi vyšla vstříc, miminko může být se mnou. Moc se na to těším. Člověk trošku blbne na mateřské dovolené, je potřeba chvíli i mluvit s dospělými lidmi," dodala Hřebíčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám