Hlavní obsah
Článek

Tohle je prostě celá ona. Nela Slováková (34) byla jako jedna z mála Češek pozvána na exkluzivní předpremiéru filmu Příliš osobní známost do Vysokých Tater. Součástí pozvání bylo i ubytování v luxusním pětihvězdičkovém resortu u Štrbského plesa. Venku sice Nela chodila vzhledem k mrazivému počasí oblečená, ale jakmile mohla, tak se svlékla.

S Nelou jsme se prošli právě po zamrzlém jezeře a prozradila nám, že se ještě před pár lety ráda otužovala. "Do rybníka jsem lezla v plavkách, i když bylo minus šest stupňů. A musím říct, že otužování je super, pomohlo mi, i když jsem byla nachlazená," vyprávěla nám. Protože se ale málo oblékla, spěchala spíš do hotelového spa, kde předvedla dokonalé tělo v bikinách svojí značky.

Večer na slavnostní promítání ovšem sexy model nezvolila, oblékla kostičkovaný kalhotový kostým. Mimochodem film podle námětu známé slovenské spisovatelky Evity Urbaníkové v hlavních rolích s Petrou Hřebíčkovou (44), Tatianou Dykovou (45) a Eliškou Balzerovou (74) si užila, a dokonce uronila i slzu. "Bylo to skvělé," zhodnotila.

Mezitím ale ještě stihla vytvořit provokativní fotografii pro svůj instagramový účet. Na balkóně hotelu Kempinski se totiž od přítele Lukáše, který momentně hraje hokej za nedaleký Poprad, takže si za ní mohl odskočit, nechala vyfotit úplně nahá.

Reklama

Další články

Načítám