Hlavní obsah
Článek

Herečka Petra Hřebíčková, kterou diváci mohli vidět například v seriálech Svatby v Benátkách a Přístav, je dvojnásobnou maminkou.

Informace o porodu blonďaté herečky vyšla najevo během vyhlašování 39. ročníku festivalu české filmové a televizní komedie, kde byla Hřebíčkové udělena cena za výkon ve filmu Bezva ženská na krku.

Syn Mikuláš se Hřebíčkové narodil už 24. června, ale porod se jí opět podařilo utajit. A právě mateřské povinnosti sympatické herečce zabránily v tom, aby si svou vůbec první festivalovou cenu převzala.

„Potěšilo mě a překvapilo, že takovou cenu dostávám, protože jsem toho ještě tolik nenatočila. Je to příjemné sedět doma a sbírat ceny. Snad se na festival komedie budu moci podívat někdy v budoucnu. Zatím si udržuji humor doma. Manžel má humor hodně specifický, až někdy černý, takže mě pravidelně vytrhává z mého mateřského módu. Starší syn Šimon je hodně vtipný a malý Mikuláš už se také projevuje a chce si povídat. Teď si to užívám a mám po dlouhé době úplně volno od práce,“ prozradila herečka, která má syny s hercem Matějem Dadákem.

Na předávání cen chyběla i další oceněná Jiřina Bohdalová, jež na festivalu získala ocenění za nezapomenutelné role v českých komediích, ale omluvila se pro nemoc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám