Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé v životě se Andrej Hryc zhostil role Roma. „Samotné natáčení bylo nádherné, protože se točilo na Rusavě. Celá ta práce byla vlastně trošku jako dovolená,” vzpomíná na práci na rodinném filmu Dukátová skála slovenský herec, který se zhostil role kolotočáře.

Jeho partnerkou v tomto filmu se stala Petra Faltýnová (46). Zkušený herec se snažil modelce s minimem hereckých zkušeností pomáhat. „Když jsem se dozvěděl, že tuto roli bude hrát právě ona, tak jsem se toho docela bál. Bylo to asi pod vlivem českého bulváru,” rozpovídal se o kolegyni sympatický Slovák a dále pokračoval: „Byl jsem překvapený, že první den natáčení přišlo jedno velmi skromné děvče, které se vůbec netvářilo jako světová hvězda. Petra mě požádala o to, abych jí řekl, pokud se mi na jejím výkonu nebude něco líbit, a abych ji zkorigoval. Opravdu s ní byla spolupráce velmi příjemná. Poslouchala na slovo, velmi rychle se do toho dostala a bylo to na jejím výkonu vidět,” říká Andrej Hryc.

Má tedy Faltýnová podle Hryce šanci uspět ve světě filmu? „Určitě ano. Kdybych měl příležitost a vliv, aby se pro ni našla vhodná role, tak bych ji podpořil. Je to velmi tvárná baba a myslím si, že by klidně mohla dělat hereckou kariéru,” říká Andrej Hryc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám