Hlavní obsah
Článek

Modelka Petra Faltýnová (45) si od své profese opět odskočila k herectví. Zatímco v seriálu Svatby v Benátkách, kde měla dějovou linku spolu s expřítelem Leošem Marešem (47), hrála v podstatě samu sebe, nyní ji obsadili do pohádky, kterou ještě před pár dny natáčela v Česku pro Českou televizi.

"Jde o pohádku Dukát černé paní anebo Dukátová skála, o finálním názvu se teprve rozhoduje. Bylo to strašně super natáčení ve zlínském kraji a režíroval Jan Novák, kterého znám právě ze Svateb v Benátkách. Moje postava se jmenuje Dragica a s Andrejem Hrycem cestujeme s kolotoči. Je to taková trochu mystická žena," prozradila nám Petra o pohádce, v níž si zahraje mj. s Kateřinou Brožovou (56), Martinem Dejdarem (59), Martinem Zounarem (56) anebo Filipem Blažkem (50).

"Příběh je to moc krásný, moje role sice není úplně hlavní, ale je trochu větší, ale hlavně moc hezká. A hlavně to byla příjemná zkušenost s profi produkcí," dodala Petra. A jak jinak trávila léto? "S Davidem jsme byli na Mykonosu, pak tady byl se mnou v Česku. Teď už čeká Ardrianku škola a mě ještě nějaká pracovní cesta do Německa. A pak stěhování," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám