Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdy mezi nekonečnými rozchody s Petru Faltýnovou (46), než si našel novou lásku Moniku Koblížkovou, strávil Leoš Mareš (47) noc v pražském hotelu s Českou Miss World Andreou Kalousovou. Co měla mladinká dívka na moderátorovi, kterému se blíží čtyřicítka, jsme pochopili, když jsme se s ní bavili o mužích.

S Andreou jsme se potkali na finálovém večeru Muže roku, s finalisty se už setkala na soustředění. "Favority jsem mezi nimi měla, v tomhle ročníku byli moc hezcí kluci. Bylo z čeho vybírat, a ať už by se umístil kterýkoli z nich, tak právoplatně," mínila Andrea.

A jací muži se líbí jí - starší, anebo mladší? "Vzhledem k tomu, že je mi osmnáct let, tak jsem asi na ty starší. Zajíčky moc nemusím," vyloučila teenagery. "A jsem stále svobodná," zatím si nenašla vhodného partnera Andrea.

A jaký by měl její vyvolený být? "Na tom věku zase tak úplně nezáleží. Jde o to, jaký je. Když je hezký, tak je to příjemný bonus. Ale každopádně by to měl být sympaťák se smyslem pro humor," dodala s tím, že by samozřejmě svého kluka nechtěla živit. "Ale já se taky nechci nechat živit. Jsem žena, která má svoji hrdost úroveň a tu si chci udržet," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám