Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oba jsou po rozchodu, tak u sebe zřejmě hledají útěchu. Modelka Eliška Bučková (34) a moderátor Leoš Mareš (47) spolu strávili sobotu na rybách. Prozradily je snímky, které umístili na svoje Instagramy, kde figuruje stejný kotlík.

Eliška Bučková je jako tmavooká brunetka přesně Leošův typ, stejně jako například Petra Faltýnová (46), Andrea Kalousová či Hana Svobodová (35). Anebo Leošova dávná láska Gábina, nyní Gabriela Bártová (35), která chodila právě s Eliščiným bývalým Jakubem Malinou a jejího dalšího ex Vaška Noida Bártu si loni vzala.

Eliška, která má krátce po rozchodu s milionářským synkem Jakubem Malinou, se společnou akcí netajila, počínající vztah však popřela. „Ano, byla jsem na rybách s Leošem a jedním kamarádem rybářem. Prostě jsme strávili hezké odpoledne jako přátelé jen tak na rybách. Byl to spontánní nápad a bylo to fajn. Ale nějaké spekulace o nás jako páru bych ráda vyvrátila, jsme přátelé. Nikdy tomu nebylo jinak, a ani nebude,“ řekla Super.cz Eliška.

Reklama

Další články

Načítám