Hlavní obsah
Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) si vyzkoušel nanečisto svatbu se svojí osudovou láskou Petrou Faltýnovou (45). Pár se několikrát rozešel, několikrát dal zase dohromady, a jistě nikoho nepřekvapí, když se za pár týdnů objeví zase ruku v ruce.

Nyní netvoří pár v reálném životě, ale svůj příběh prožívají v seriálu Svatby v Benátkách, kde hrají sami sebe. Super.cz se podařilo získat fotografie z natáčení, kde se Leoš a Petra brali. A zamilovanou dvojici na svatbě museli hrát před čtrnácti dny, tedy v době, kdy už pár netvořili.

V seriálu se objeví také dcera Faltýnové Adrianka, která jde páru za družičku, nebo přátelé Patrik Hezucký a Lucie Šilhánová. Na svatbu se můžete v seriálu těšit zhruba za dva týdny, v posledním díle Svateb v Benátkách před prázdninami.

V seriálu lovestory Mareše a Faltýnové končí svatbou. Jak to skončí v reálném životě s jejich vztahem? Nejdříve by musely přijít na řadu rozvody. Petra je stále vdaná za Simona Štekla, Leoš je ženatý s matkou svých synů Matěje a Jakuba Monikou Marešovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám