Hlavní obsah
Článek

Celý český a potažmo i slovenský bulvární svět neřeší v těchto dnech nic jiného, než s kým vyrazí Leoš Mareš (47) na avizovaný výlet na filmový festival do Cannes. Bylo stoprocentně jisté, že na Azurové pobřeží jej nebude s jistotou doprovázet jeho on/ off partnerka Petra Faltýnová (45), se kterou se již po dvaaosmdesáté oficiálně rozešel. V posledních dnech se spekulovalo, že moderátora bude doprovázet slovenská finalistka Miss Universe SR 2009 Jasmina Alagičová.

Ve skutečnosti je vše úplně jinak. Super.cz jako první odhalil, že Mareš vzal na víkend snů svou maminku Lenku. „V neděli na Den matek jsem to dal jako dárek svojí mámě,” svěřil se nám Mareš a jedním dechem dodal: „Máma se samozřejmě rozbrečela dojetím. Je to moc hezký.“

Je asi zbytečné dodávat, že Leoš pro svou matku neuspořádal jen tak obyčejný euro víkend nízkonákladovkou. Marešovi za pár minut odletí na jih Francie přes VIP salonek business třídou. Pro paní Lenku je už v jednom z luxusních apartmá jednoho z nejexkluzivnějších hotelů Majestic Barrière de Cannes připravena velká večerní róba. Vizážista, kadeřník a stylista se o paní Marešovou budou dnes večer před premiérou starat jako o princeznu. „Výlet s mámou k nezaplacení,” raduje se Mareš, kterému mamince pomohla splnit sen firma Mastercard. O průběhu Leošova výletu do Cannes vás budeme dnes ještě pochopitelně informovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám