Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již hbitě informoval, tentokrát ne Leoš Mareš (47) Petře, ale Petra Faltýnová (45) jemu dala kopačky! Dvojice se rozchází tak často, že snad ani pivovary nestačí plnit rychleji láhve pěnivým mokem. Nyní se k nám donesly z dobrého zdroje informace o tom, jak k tomu tentokrát došlo, co toho bylo příčinou!

Když Leoš Mareš naposledy dával kopačky Petře, za vším měl být její nový milenec v Americe. A nyní tomu má být naopak. Že by to bylo jaksi na oplátku, taková menší msta? Moderátor letí na filmový festival v Cannes a na červeném koberci se chystá projít se svou drahou polovičkou. Protože už dopředu Petra věděla, že to nebude ona, prý narychlo oznámila, že dává Marešovi sbohem, aby pak nebyla za zhrzenou.

„Mají doma tichou domácnost, nazvala bych to komunikačními obtížemi, kvůli kterým spolu fakt už asi týden nemluví. Leoš ji prostě do Cannes nepozval, dusno je dusno a Petra neřeší nic jiného, než s kým půjde po červeném koberci, protože s ní to evidentně nebude,“ tvrdí zdroj serveru Extra.

Petru můžeme uklidnit. Pravděpodobně již zítra si spolu s našimi čtenáři bude moci na Super.cz ověřit, kdo je její náhradnicí. Zatím může jen tipovat, jestli jde o slovenskou sexbombu, s kterou Leoše tuhle načapali slovenští paparazzi, nebo o někoho úplně jiného…

Reklama

Další články

Načítám