Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tahle love story by už vydala na celovečerní film plný nečekaných zvratů! Když moderátor Leoš Mareš (47) v červenci loňského roku na festivalu v Karlových Varech ukončoval vztah s modelkou Petrou Faltýnovou (46), dušoval se, že je to definitivní. Ale ti dva jako by pro sebe byli souzeni a po pár měsících se zase dali dohromady. Teď je ale opět vše jinak: Leoš dal své lásce kopačky. A to ve velkém!

„Petro, je konec!“ uveřejnil na sociální síti text s fotkou, kde se k sobě oba ještě tisknou. „Chci potvrdit, že jsme se s Petrou Faltýnovou definitivně rozešli. Je to společné rozhodnutí. Žádné výčitky. Přeji jí hodně štěstí. Je konec,“ uvedl pak v reakci na vydání článku Super.cz.

Podle našich zpráv je za tím to, že Marešovi došla trpělivost. „Petra se mu odstěhovala do Spojených států. Když se v sobotu na otočku vrátila zpátky, bouchly v něm saze a ukončil to,“ tvrdí jeho kamarádi. A na důkaz toho, jak tento rozchod myslí opravdu vážně, si moderátor vymazal všechny ostatní společné fotky s Faltýnovou ze svého profilu.

Mareš odmítl věc dál komentovat s tím, že má vysílání v rádiu a že vše, co chtěl k věci uvést, uveřejnil na internetu. Rozchod potvrdila i samotná Faltýnová.

"Ano, je to pravda, s Leošem jsme se rozešli už před nějakou dobou. Rozhodla jsem se vydat jinou životní cestou. Dále to nebudu komentovat," řekla Super.cz Faltýnová. Uvidíme, jaké další informace o rozpadu hvězdného páru se ještě dostanou na povrch, protože v tomto případě tušíme, že věc bude mít ještě pikantní dohru!

Další rozchod Mareše a Faltýnové. Jak dlouho bude trvat?
Do měsíce budou cukrovat
1,4 %
Tohle vypadá definitivně
2,4 %
Je mi to jedno, je to už trapné
96,2 %
Celkem hlasovalo 20299 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám