Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také v roce 2014 celebrity hojně cestovaly na prosluněné dovolené nebo za relaxem do wellnessu. Většina krásných modelek, hereček i zpěvaček tvrdě dřela na svých postavách, kterými se pak chlubila na pláži nebo u bazénu.

Svou dokonalou postavu samozřejmě ukázala stálice mezi kráskami Andrea Verešová (43) či moderátorka Iva Kubelková (46). Nikoliv v teplých krajích, ale v aquaparku se pyšnila výstavními křivkami přítelkyně Leoše Mareše Petra Faltýnová (46).

Zapomenout nesmíme ani na Michaelu Ochotskou (39), která sice již velmi brzy očekává narození prvního potomka, ale počátkem roku ještě protahovala svůdné křivky na dovolené s přítelem Lukášem Rosolem. Vysportovanou postavou a bříškem pevným jako skála se prezentuje také milovnice zdravého životního stylu Dara Rolins (51).

I po dvou dětech se nemusí stydět svlékat do plavek nestárnoucí modelka Simona Krainová (51). Kvůli natáčení filmu se do plavek na pražské Kampě svlékla v prosinci i lékárnice a misska Jana Doleželová (42), která se tak pochlubila perfektní postavičkou jako ze žurnálu, aniž by se opalovala v exotické destinaci.

K nejkrásnějším zpěvačkám bezesporu patří i Tereza Kerndlová (37) a Monika Bagárová (29), které v plavečkách poškádlily fantazii nejednoho fešáka z pláže. Za své přirozené půvaby se nestyděla ani Monika Absolonová (47), která na dovolenou vyrazila už začátkem roku 2014. V anketě pod článkem hlasujte, která kráska se vám v plavkách líbí nejvíc.

Která známá kráska se vám v plavkách líbí nejvíc?
Andrea Verešová
11,1 %
Tereza Kerndlová
15,4 %
Monika Bagárová
18,9 %
Michaela Ochotská
3 %
Jana Doleželová
4,1 %
Dara Rolins
6,3 %
Iva Kubelková
32,8 %
Simona Krainová
2,7 %
Monika Absolonová
3,4 %
Petra Faltýnová
2,3 %
Celkem hlasovalo 34777 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám