Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Petra Černocká (74) si na velkou večerní nepotrpí. A pak bývá překvapená. "Já si říkám, že když není na pozvánce uvedeno, jak mám vypadat, tak jdu tak, jak jsem ráda. A pak přijdou ty dlouhonohé modelky, už to mě otráví, a mají hadry až na zem," vyprávěla nám o své nedávné zkušenosti.

"Já, dospělá ženská, která už by si měla stát za svým oblečením, si pak připadám menší a menší, a vím, že je něco špatně. Jedny dlouhé šaty doma ve skříni třeba i mám, předávala jsem v nich nějakou cenu, takže kdyby to bylo opravdu nutné, vezmu si je. Ale já se i na plesy snažím vyklouznout z těch tradičních rób a řeším to raději černým kalhotovým oděvem. V dlouhých šatech si připadám příliš závažně," svěřila nám.

A jak se Petra cítí nejlépe? "Mám ráda sportovnější módu a pak různé praštěné sukénky, už bych s tím taky mohla přestat. A kdybych mohla, tak si vezmu legíny a zástěru. Přijeďte se někdy podívat na chalupu, v čem tam běhám. Mám třeba takové bachraté kalhoty, ze kterých můj muž úplně šílí. A vůbec nejradši mě měl v džínách s laclem. Ty jsem ale už někdy loni odložila," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám