Hlavní obsah
Článek

Jestli někdo nestárne a nepotřebuje žádné zákroky plastických chirurgů, tak je to nesmrtelná Saxana Petra Černocká (74). Musela si kdysi při natáčení v říši kouzel loknout nějakého kouzelného lektvaru. Hezčí babičku v českém šoubyznysu neznáme.

"Pravda je, že na babičku jsem docela fešanda. Ale děti, které tu babičku potřebují, neřeší, jestli je babička šik. Mají ji radši takovou domáckou, se zástěrkou, kulatou, která se jim věnuje. Ale já taky nejsem zrovna kostnatá. Tuhle se mnou jela šestiletá vnučka Coco tramvají a upozornila mě na to, že mám dvě brady. Už mě ztrapnila několikrát, ale v tom jsou ty děti senzační. My už to dělat nesmíme," řekla nám Petra.

A jak se o sebe Petra stará, aby vnučka neměla tolik příležitostí ke kritice? "Snažím se co nejméně jíst, ale hlady se netrápím, abych jedla ráno banán a odpoledne grep. Doporučuji nepřejídat se, chodit, hýbat se. Pořád chodím cvičit. To už je takový rituál. Snažím se chodit včas spát. Ale vím, že mojí vnučce se líbím i ráno v nedělaném stavu. Babička musí být hlavně dobrou babičkou, a to snad jsem," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám