Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Asi žádný konec roku nevynechají české televizní stanice dnes již nesmrtelný film Dívka na koštěti. V něm před 44 lety coby třiadvacetiletá slečna excelovala Petra Černocká (74). Super.cz ji vyzpovídal a docela otevřeně promluvila o svém názoru na svůj věk. „Už jsme ve finále,“ řekla.

„V mém věku to už s Vánocemi nepřeháním. Na Ježíška nevěřím, na úklid mám pomocnici, omezila jsem také pečení vánočního cukroví, protože se po něm tloustne. Je to velmi úsporné. I s dárky. S manželem jsme si řekli, že si dáme jeden, maximálně dva,“ svěřila se Super.cz Černocká na párty výrobce známých tabletek na kocovinu.

Během svátků prý klidně shlédne i sebe samu ve filmu, který ji proslavil.

„Když už se koukám, tak do poloviny filmu. Pak už mě to méně baví, třeba ty honičky v autech. Mám tam svá místečka, na která se vždy podívám, mezitím si ale vařím, uklízím a podobně. Na Vánoce to ale nebývá, spíš kolem Silvestra. Na Štědrý den to není moc vznešený film,“ vypráví Petra.

„Tehdy se to všechno rozjíždělo, zatímco teď jdeme do finále. Nostalgií ale netrpím. Věk mě nijak nelimituje. Když jsem byla mladá, bylo to nějaké, když jsem teď stará, je to zase jiné. Každý věk má své hodnoty, i když na stáří toho zase moc dobrého nevidím. Bylo lepší, když jsem točila Saxanu,“ dodala se sympatickou upřímností zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám