Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Petra Černocká (74) patřila k hostům křtu nové kuchařky Haliny Pawlowské (69). Ovšem rozhodně nevypadá na to, že by podle ní vařila. "Je fakt, že jsem přešla na zdravější způsob stravování. Ale občas si zahřeším. Jednou za rok svatomartinská husa a občas něco smaženého vás nezabije, ale nesmí to být často," svěřila.

"Jinak si ale dávám docela bacha. Takže skladba mého jídelníčku vypadá takhle: rýže, zelenina, rýže, zelenina, brambory. Je to docela neispirativní, jak vařím. A taky se umím dobře obléknout a partie, o nichž si myslím, že nejsou zrovna ideální, dokážu zahalit do nějaké textilie. Mám na to systém, aby mi nikdo nepřišel na to, že v pase mám špeky jako kdekdo," smála se.

"Snažím se chodit dvakrát týdně cvičit, což není kvůli štíhlosti, ale proto, aby, když už je člověk starý, byl aspoň pružný. Snažím se udržet krok s těmi mladými, aby na mne nekoukali jako na nějakou fosilii. Je to i v hlavě, musíte jim stačit espritem a tématy. Mám pětatřicetiletou dceru a její kamarádi mě zatím z kruhu nevyloučili," pochlubila se.

Užívá si i malou vnučku. "S dětmi na pískovišti si už teď rozumím úplně nejlíp. Ve středním věku mě ti svišti trochu obtěžovali, zvláště u moře, když člověk leží a najednou na něj nějaké mimino hází písek. S vnučkou jsem to okamžitě přehodnotila a najednou miluju všechny děti," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám