Hlavní obsah
Článek

V seriálu Ulice hraje nesmělou Rozinu, ale konečně se půvabná blondýnka Anna Kadeřávková objeví i v celovečerním filmu. A to dokonce s idolem dívčích srdcí, mladým zpěvákem Adamem Mišíkem.

Nová letní komedie režiséra Juraje Šajmoviče Andílek na nervy pobaví návštěvníky českých kin už v polovině června. Originální příběh pubertální fashion bloggerky Viktorie, kterou osud ze dne na den přesune z prostředí přepychu a přísného módního diktátu na zapadlou vesničku, představí nejen hvězdné herce v unikátních rolích, ale také nechá nahlédnout do online života dnešní generace teenagerů.

Výkonu mladých hereckých talentů v hlavních rolích Anny Kadeřávkové a Adama Mišíka sekundují populární herecké osobnosti jako Pavel Řezníček, Miroslav Vladyka, Petra Černocká (74), Pavel Nový nebo Kateřina Herčíková.

„Zásadním podnětem vzniku téhle komedie byla návštěva luxusního nákupního centra, kde jsme s manželkou viděli shoppující mládež, evidentně potomstvo velice bohatých rodičů. Nikdo z těch dětí neznal cenu peněz, koupit si mohly všechno. Takoví andílci jsou zajímavým současným fenoménem. Pak jsem měl zlý sen. Co kdyby takové dítě zabušilo na mé dveře a někdo ze sociálky nezvratně dokázal, že je moje? A tak vznikl Andílek na nervy, moderní, vtipný a chytrý,“ říká režisér filmu Juraj Šajmovič.

O čem v příběhu jde? Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově, nebo na malé vesnici s otcem, jehož hraje Pavel Řezníček, kterého nikdy neviděla. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku v podání Adama Mišíka.

Reklama

Další články

Načítám