Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Monika Marešová (49), Martin Maxa (63) a Petra Černocká (74) jsou ze dne na den bez práce! Bez náhrady jim totiž jejich domovská barrandovská stanice zrušila pořad o prominentech, který na střídačku uváděli. „Mrzí mě to, hodně jsem se tam naučila,“ potvrdila Super.cz informaci manželka Leoše Mareše.

„Petr Lesák mi volal, že pořad se ruší. Bylo to pro mě překvapení. Říkal, že je výroba pořadu nákladná, ale myslím si, že televize nemohla čekat, že během několika týdnů na sebe začne vydělávat. Asi neměli trpělivost,“ krčí rameny Monika, které ale ztráta pracovní pozice rozhodně díru do rozpočtu neudělá.

Jak totiž uvedla v nedávném rozhovoru pro Styl deníku Právo, nevydělávala v televizi žádný balík peněz. „Je to tak na jedny šaty z konfekce nebo větší útratu v kavárně,“ řekla před pár týdny s tím, že o rodinu se přes její rozchod s manželem Leoš Mareš stále vzorně stará, takže ona ani jejich dva synové nijak nestrádají.

Další velkou moderátorskou příležitost dostane Marešová v srpnu, kdy bude spolu s Evou Decastelou uvádět finále pánské obdoby soutěže krásy Muž roku.

Reklama

Další články

Načítám