Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kojící holky jedou. Sexy dcera zpěvačky Petry Černocké (74) Bára spolu s kamarádkou Lenkou Jankovcovou natočily už druhý videoklip, který je inspirován dvěma věcmi - účastí v show Hlas ČeskoSlovenska a mateřstvím. Poté, co natočily klip k písni  Laktační psychóza, se pustily do další skladby.

Dívky z kapely Yellow Sisters se v Hlasu dlouho neohřály. Bára vypadla hned v úvodním kole, které se vysílalo na obrazovce, Lenka nevydržela o moc déle. To, že a jak jim koučové sdělili, že na další postup nemají, ztvárnily v písni, ke které natočily i velmi osobitý videoklip.

Dámy se v něm odhalí i v plavkách a řeší, kde byl vlastně problém. Jedním z východisek je i postava. A v tu chvíli nastoupí Petra Černocká, aby jim vysvětlila, že mají deset kilo zhubnout, přičemž jim ale nesmějí zmizet ty základní ženské křivky.

Celý klip Vylitá je stejně jako Laktační psychóza pojatý s velkou nadsázkou a je dalším singlem na připravovanou desku materska.com, na jejíž vydání sbírají děvčata prostředky prostřednictvím internetových stránek skupiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám