Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ač se tomu zpěvačka Petra Černocká (74) brání, většina české populace ji prostě má za Saxanu. A že od doby, kdy mladou čarodějničku ztvárnila, uplynuly čtyři desítky let, je jim úplně jedno. Když se ostatně na šedesátnici Petru podíváte, její věk by jí nikdo nevěřil. Figuru má jako za mlada a čas nezpustošil ani její tvář.

A tak se na dětském dnu v obchodním centru v Říčanech Černocká chtíc nechtít musela opět za Saxanu přestrojit. Ale brala to s úsměvem. Černocká tam totiž nepřijela jen, aby zazpívala. Přijela totiž s manželem Jiřím Pracným, takže spojila příjemné s užitečným a cestu do Říčan pojala jako partnerský výlet. Opékali buřty, ochutnala zmrzlinu a ještě si nakoupila krásné spodní prádlo. I jako vysloužilá čarodějnice to se svým mužem prostě umí.

Dětský den si užila i Libuška Vojtková se synem Matyášem a maminkou, herečka Eva Hrušková se svou sestrou, žijící v Německu, kde působí v muzikálech a zpěvačka Mascha. Libuška se sice přišla se synem jen bavit, přítomnost kartářky Jany Skálové ale využila. "Normálně bych si karty vyložit nedala, ale Janu Skálovou znám z pořadu Volejte věštce, tak jsem věřila, že mi budoucnost předpoví správně," přiznala Libuška Vojtková.

To Eva Hrušková se sestrou a Mascha to v obchodním centru pěkně rozjely - samozřejmě s dětmi, protože akce byla určena především jim. A jako správné ženy po svém vystoupení neopominuly projít obchůdky, kde hledaly inspiraci pro dárky svým blízkým.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám