Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Petra Bučková se vlasových proměn rozhodně nebojí. Začátkem roku si nechala výrazně zkrátit svou bujnou hřívu, aby vlasy věnovala onkologicky nemocným a pacientům s alopecií. Od té doby si udržuje mikádo, které pochopitelně dostalo zabrat během doby, kdy do kadeřnictví nemohla. Když přišla nabídka nechat se po několika měsících opečovávat profesionály v luxusním pražském salonu, neváhala.

„Mám ráda takový ten francouzský šmrnc, ráda o sebe nechám pečovat, ale fakt to nepřeháním,“ prozradila Super.cz brunetka, kterou diváci znají ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde ztvárnila dceru Petra Rychlého alias doktora Mázla.

Petra působí něžným dojmem, ale zdání může klamat. Věnuje se střelbě, miluje adrenalin a nedávno například absolvovala kurz obrany v domácnosti. „Dovedu se plazit bahnem a být umatlaná a ulepená, je to taky moje část,“ říká s úsměvem.

Vypadá to, že se do každé výzvy vrhá po hlavě, a jinak tomu není ani v práci. Kdyby dostala roli, ve které by musela razantně změnit vzhled, šla by do toho. „Byla bych třeba schopná se nechat oholit. Kdyby to stálo za to a Tarantino by mi řekl: Budeš se tady plazit polonahá, oholená, pokrytá krví, tak řeknu: Samozřejmě, není problém. Tarantinovi neřeknu ne,“ směje se.

Zeptali jsme se, jestli by takovou roli konzultovala se svým partnerem, který žije v Rakousku a není z oboru. „Už se hodně vyškolil. První rok to bylo náročné, to jsme točili Vraždy v kruhu s Ivanem Trojanem. Měli jsme tam nějaké líbačky a přítel to těžce nesl. Ale za tu dobu, kdy mohl být několikrát na natáčení nebo v divadle, viděl, že to opravdu není tak sexy, jak to ideálně pak vypadá na obrazovce. Takže dobrý, myslím, že by pochopil i tohle,“ dodává herečka.

Reklama

Další články

Načítám