Hlavní obsah
Článek

V další řadě pořadu Tvoje tvář má známý hlas se sice Petr Vondráček (48) v roli soutěžícího neobjeví, ale bude se prý na své nástupce převlečené za slavné zpěváky dívat. „Myslím si, že všichni budou skvělí, moc se na ně těším,” nechal se slyšet Vondráček na přátelském setkání protagonistů připravovaného muzikálu Srdcový král.

Známý zpěvák a klavírista se ale v pořadu přece jen objeví, a to v roli porotce. Ti se v první řadě také předvedli v kostýmu, s tím ale Vondráček nepočítá. „Mně nedělalo velkou radost se převlékat,” smál se Petr a jedním dechem dodal: „Pokud budu v jednom díle jako porotce, čtvrtý hostující, tak tam asi nebudu nic předvádět.” Milovník rock 'n' rollu si myslí, že soutěžící další řady to budou mít o něco snazší. „Tenkrát jsem nevěděl, do čeho jdeme. Ti, co do toho teď jdou, tak vědí, o co kráčí.”

V sestavě nové řady se objeví Petrův kamarád a kolega Roman Vojtek, kterému pochopitelně bude držet palce. „S Romanem vystupujeme v muzikálu Miluji tě, ale. Roman je profík, a tak jsem si jistý, že to zvládne skvěle. Ty ostatní aspoň lépe poznám,” říká Petr Vondráček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám