Hlavní obsah
Článek

Moderátor Petr Vojnar (48) se rozhodl začátek letošního roku prožít ve své vysněné Americe, kde nikdy předtím nebyl. Pro dovolenou si vybral Las Vegas. A tomu, že jde o pořádně luxusní dovolenou, nasvědčuje i fakt, že letěl business třídou. Cena letenky do Vegas v této třídě se běžně pohybuje minimálně okolo šedesáti tisíc korun.

"Zjistil jsem, že létání není pro mě. Přežít se to dá, jen když je člověk v business třídě, leží a spí. Neumím si představit, že bych seděl vzadu v economy, kde jsou předpokládám jen sedačky," překvapil Vojnar. Že by opravdu nevěděl, jak vypadají běžné sedačky v letadle?

"Není to úplně můj šálek kávy, dal jsem si prášek na spaní, červené víno a ještě mě čeká osm a půl hodiny," dodal moderátor, který byl na cestě do Las Vegas dvacet hodin. "Už na letišti mají mašiny, tak si dnes možná půjdu zahrát," dodal Vojnar.

Zatím netuší, jak dlouho si v teplých krajích užije. "V Las Vegas budeme asi týden, uvidíme. Pak máme naplánovaný přesun do Mexika," řekl Super.cz Vojnar.

Na dovolenou nevyrazil s Lucií Vondráčkovou. Už několik týdnů se mluví o tom, že tahle láska je minulostí. Zatím se k tomu ale pár nevyjádřil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám