Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořád jen práce, práce a práce a přípravy na Vánoce nestíhala. Lucie Vondráčková (44) na 1. advent vydala nový videoklip Honza. "A teď pracujeme ještě na další nádherné písničce, která se jmenuje Hvězdy. Nemám vůbec čas, nevím, jak to stihnu a jsem docela ve stresu," prozradila zpěvačka.

"Ale pekla jsem štrúdly a s klukama jsme začali i s cukrovím, takže se pomalu dostávám do normálního módu maminky," ujišťuje Lucka, která před nákupy dárků dávala přednost svým posluchačům. "Chtěla jsem nejdřív udělat ten svůj dárek pro ně," vysvětlila.

A co by si její dva synové, kteří budou letos na Vánoce u ní, přáli? "U nás se nepíše dopis Ježíškovi, ale kreslí se. Oba fantasticky kreslí a vždycky udělají takovou knížku, kam nakreslí všechno, co by si přáli," vyprávěla s úsměvem.

Sama žádná velká přání nemá. "Myslím, že tenhle rok byl pro mě neskutečně krásný, ať se to týká zpěvu nebo herectví. Užila jsem si ho a nic mi neschází. Dala jsem dohromady desku, natočila v angličtině film s Terezou Hirsch a hlavně jsou tady moji dva nádherní kluci, kteří jsou zdraví. Nemám o co víc bojovat," míní.

Pokud jde o to, kde bude nejkrásnější rodinné svátky trávit, má jasno. A o tom, že by je trávila s oficiálním přítelem Petrem Vojnarem (48) nepadlo ani slovo. "Myslím si, že letos pozvu moje rodiče k nám. Jsem připravená na to, že je pohostím. Bude to hodně práce, tak mi držte palce," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám