Hlavní obsah
Článek

Zazvonil zvonec a jedné lásky byl konec? Lucie Vondráčková (44) přiznala v rozhovoru pro Showtime, že svého partnera Petra Vojnara (48) už dlouho neviděla, ani na něj nemá čas. Někteří z reportáže usoudili, že vztah s moderátorem je již dávnou minulostí a okamžitě se o tomto páru začaly šířit spekulace napříč médii a internetem.

Lucie je poslední dobou v jednom kole. Naplno se ponořila do práce, nahrává nové písně a natáčí videoklipy. A když zrovna nepracuje, věnuje veškerý volný čas synům. Přiznává, že na sebe příliš času nemá, a na svého partnera už vůbec ne.

„Nemám, vůbec nemám čas na lásku. Nestíhám,“ svěřila zpěvačka. Dokonce ani netuší, jak odloučení snáší její drahá polovička, protože, jak se zdá, nebyli poslední dobou příliš často v kontaktu.

„To nevím, já jsem ho dlouho neviděla. Myslím, že to zvládne, je to velkej kluk,“ dodala Vondráčková s úsměvem. K tomu, jestli se její vztah s moderátorem opravdu rozpadl, zatím Vondráčková nic neřekla. Hradbou mlčení se obrnil i Petr Vojnar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám