Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za sluníčkem a k moři vyrazil na konci srpna Petr Vágner (46). Moderátor tentokrát nejel na dovolenou s rodinou, ale s kamarády, s nimiž si užíval celý týden jako mořský vlk na otevřeném moři.

„Poslední týden letošních prázdnin jsem opět trávil na lodi v Chorvatsku. Před pár lety jsem si udělal kapitánské zkoušky a společně s kamarády vyrazil brázdit Jaderské moře. Jižní část Chorvatska už mám víceméně lodí procestovanou, ale je tam ještě pár míst, na která bych se podíval. Teď jsem vyrazil s partou kamarádů prozkoumat severnější část,“ prozradil nám moderátor Top Staru, který se pochlubil také svou vypracovanou figurou.

Za kormidlem a s kapitánskou čepičkou připomíná Vágner známou pohádkovou postavičku, Pepka námořníka. „Potápění v jeskyních, rybaření a relax na lodi. Letos naštěstí bez vichru a deště. Za týdenní plavbu po moři jsme byli asi jenom dvakrát na pevnině,“ svěřil se Petr, který mimo jiné oslavil své 41. narozeniny. „Chtěl jsem letos narozeniny opět slavit s přáteli na moři, ale 1. 9. vyšlo na neděli, takže jsem musel být už zpátky v Top Staru,“ dodal Vágner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám