Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor a herec Petr Vágner (46) má pilotní průkaz. Oficiálně tak může pilotovat malá letadla. "Připravovat jsem se začal loni v březnu pod vedením Vítka Nováčka v Benešově. Bohužel loni v září, těsně před zkouškami, jsem kvůli pracovním povinnostem musel školu přerušit a pokračovat zase až letos,“ prozradil Vágner.

První let měl loni v dubnu a celkově má nalétáno téměř osmdesát hodin. "Myslel jsem si původně, že to bude s létáním brnkačka. Vezmete si letadlo a letíte, kam se vám zlíbí, ale mýlil jsem se. Žádné navigace nebo elektronika, všechno je hezky postaru: mapa, tužka, kompas a logaritmické pravítko," říká moderátor Top Staru.

A teď je z něj oficiálně pilot. "K létání mě vlastně přivedla práce. Točil jsem dva seriály najednou, tady v Česku Přístav a na Slovensku Búrlivé víno. K tomu ještě divadlo a moderování na Primě. Pochopitelně přes rozkopanou D1 se to všechno stíhat nedalo, tak jsem přišel s nápadem udělat si pilotní průkaz," dodal Vágner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám