Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to ten typ člověka, který chvíli neposedí. Petr Vágner (46) musí neustále překonávat nějaké výzvy a jít až za hranice vlastních psychických a fyzických možností ho velmi baví.

Moderátor Top Staru navštěvuje po celém světě extrémní závody, během kterých si často sáhne na samé dno.

Naposledy Petr závodil v daleké Austrálii. Moderátor nepřekonával pouze své vlastní limity, ale také nemoc. „Časový posun nebyl zase tak těžký. Spíš mě hned po příletu skolila rýma a chřipka. S kameramanem jsme tam už přiletěli nemocní a teplotní rozdíl také nepomohl. Na aklimatizaci jsem měl asi jeden den. Ráno jsme startovali v sedmi stupních Celsia a odpoledne se teploty vyhouply na třicet sedm. Vyrovnat se s teplotním rozdílem, když máš chřipku, bylo docela složité,” vzpomíná na krušné chvíle moderátor, který ale nakonec závod úspěšně dokončil.

„Byl jsem rád, že jsem to zvládl,” říká Petr, se kterým jsme si povídali před nezvyklým vyšetřením týkající se rakoviny prsu, která může postihnout i muže.

Petr si už zvykl na to, že se objeví vždy nějaká nečekaná komplikace. Žádný závod bez chřipky, nebo úrazu si nedokáže představit.  „Říkal jsem si, že si dám pauzu a konečně dodělám pilotní zkoušky. Teď jsem běžel se synem nějakou štafetu, kde jsem se potkal s kamarády, a řekl si, že ještě zkusím jeden, nebo dva extrémnější závody,” dodal odhodlaně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám