Hlavní obsah
Článek

Adrenalin má Petr Vágner (46) v krvi a fyzicky náročné závody zvládá levou zadní i po čtyřicítce. V Pevnosti Boyard mu ale svaly nebyly nic platné. Vyfasoval totiž disciplíny se zvířátky.

Pořadatelé soutěže nejspíš tušili, že Petr by se při plnění fyzicky náročných úkolů ani nezapotil, a tak prověřili, jak si rozumí s hmyzem a plazy. A jak je z videa zřejmé, moderátor Top Staru by si takové domácí mazlíčky určitě nepořídil.

Vágner se nejprve musel plazit mezi hady, kteří se mu vůbec nelíbili. A aby kontaktu s obyvateli pevnosti neměl málo, musel absolvovat i nepříjemný telefonát s otcem Furou z budky osídlené obrovskými šváby a dalším syčivým beznohým kamarádem.

„Když mi bylo 12 let, koukal jsem na Boyard s rodiči a strašně jsem tomu fandil. A nikdy bych nevěřil tomu, že ve svých čtyřiceti se tam dostanu. Nabídka přišla už předloni, ale já jsem v tu chvíli byl na výletu lodí na jihu Francie. A časově ani strategicky to nešlo. A říkal jsem si, že jestli to má přijít, tak třeba s pokračováním. A ono to přišlo!“ řekl Petr, který se v neděli v Boyardu předvede s Dagmar Patrasovou (67), Janem Křížem, Michaelem Foretem (37) a Kryštofem Michalem, který soutěž kvůli kolapsu bohužel nedokončil.

Reklama

Další články

Načítám