Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natáčení Pevnosti Boyard musela být pro moderátora Petra Vágnera (46) hračka. Žije tak adrenalinovým životem, že ho nějaké úkoly otce Fury opravdu nezaskočily. A pojídání hmyzu si natolik oblíbil, že si ho dal dobrovolně i na tiskovce televize Prima.

"V Pevnosti Boyard to bylo zajímavé, protože jsem čekal spíš disciplíny fyzického rázu, ale byly to spíš ty s nějakou havětí. A samotného mě moje reakce překvapily. To, co mě vidíte jíst, se aspoň nehýbe. Když jste naostro, plníte nějakou disciplínu a všude vám to vleze, tak to není úplně příjemné," svěřil a dodal, že spodní prádlo neměl, protože mu letecká společnost při cestě do Francie ztratila kufr.

To už by se mu ale snad nikdy nemělo stát. Poté, co absolvoval 800 seskoků padákem, se rozhodl, že si sám udělá pilotní průkaz. "Původně jsem si říkal, že začnu hrát golf a běhat, prostě méně adrenalinové věci. Ještě nemám průkaz hotový, ale už létám sám. Dělám si okruhy malým letadlem, a to je hodně velký adrenalin, když jsou tam poryvy větru, termika, propadá se to, tak to je velký zážitek," prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám