Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před nedávnem režisér Petr Jákl oznámil, že bude natáčet snímek Jan Žižka, který by měl být nejdražším filmem v české historii. Natáčet se má v příštím roce, ale tréninky bojových scén probíhají už nyní. Na jednu takovou bitku se přišel podívat také Petr Vágner (46) s kolegyní Evou Perkausovou (30).

Moderátorská dvojice z Top Star magazínu měla možnost doslova na vlastní pěst být součástí hromadné řežby. „Mám naštěstí základy kaskadérských triků. S klukama, se kterýma jsme dnes blbli, se potkávám na tréninzích thajského boxu a v posilovnách,” říká Vágner, který má s natáčením náročných scén své zkušenosti. Nedávno si vyzkoušel pár kaskadérských triků na vlastní kůži při natáčení kriminálky Vraždy v kruhu. "Naposledy jsem musel skákat do krabic. To se mnou točili kaskadéři, kteří natáčeli Titanic nebo Zachraňte vojína Ryana,” říká Vágner.

Během tréninku bojových scén velkofilmu o Žižkovi byl tedy Vágner ve svém živlu. To Perkausová byla poměrně překvapená. „Náročný to bude hlavně pro Evu, ona je taková křehotinka,” smál se Petr Vágner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám