Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Býval televizním partnerem Ivany Gottové (48), a přestože se mu po ní občas stýská, vzpomíná na komplikace během spolupráce! Herec a moderátor Petr Vágner (46) s manželkou Karla Gotta uváděl VIP zprávy rok a půl. Teď přiznal, že to měl s parťačkou někdy dost těžké.

Dnes vystupuje v magazínu TopStar s Evou Perkausovou. „Každá je jiná. Ivana se nechtěla s některými věcmi ztotožňovat. Pokaždé jsem jí říkal: ‚Jsi pouze průvodce relací, pouze ji odbavuješ...‘ Divák si to nespojuje s ní, že to je její názor, její stanovisko. U Evy je rozdíl, že je mladá a jde do extrémnějších věcí, pokud jde o humor,“ říká Petr. Možná měl na mysli třeba i to, jaký poprask vyvolalo, když ženu Slavíka ze srandy osahával. O Ivanu se tehdy musel pokoušet infarkt!

Moderovat s Gottovou ve dvojici prý někdy bylo těžké. Ivaně údajně chybí bezprostřednost, lehkost, takže kdyby někdo postavil kameru o půl metru jinam, než čekala, rozhodí ji to. Prý měla ráda, když věci byly zorganizované do nejmenšího detailu. A uhnout od předem stanoveného scénáře se nesmělo ani o píď.

„Byla zvyklá, že vše bylo předem domluvené, improvizace a spontánní věci zkrátka odmítala. Ona měla ráda, když v tom byl pořádek,“ uvedl Vágner v Aha! s dovětkem, že samozřejmě tenhle přístup není někdy na škodu.

Reklama

Další články

Načítám