Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Perkausová (30) koketovala s modelingem, i když rozhodně sama nesplňuje limity pro jakoukoliv modelingovou soutěž. "170 centimetrů, což bývá minimum, opravdu nemám ani náhodou. Nikdy jsem klasickou modelkovskou výšku nesplňovala," svěřila Super.cz, když byla v porotě soutěže krásy Miss Face.

"Kdybych měla o pár centimetrů víc, asi bych se nezlobila. Ale nelituju toho, ta moje výška není tak tragická, nemám dva metry, ale ani metr," smála se Eva, která podle některých působí trochu komicky při moderování TopStaru ve dvojici s Petrem Vágnerem (46) a ani její partner Adrian Stojkov není žádný trpaslík.

"Dočetla jsem se, že jsme jako Pat a Patachon, to mě trochu rozesmálo. Nerada si to připouštím, ale na pohled to tak asi je, protože Petr má 190 centimetrů a já 166, takže nějaký rozdíl tam je. Je znatelný, ale co se týče sehrání nás jako kolegů, tak tam problém nebyl. S Petrem si sedneme, je spontánní i mimo kameru, doufám, že i na té kameře, ale to ukáže čas."

Při své výšce by Eva mohla mít i v soukromí klidně menšího partnera, ale u ní to tak není. Vysoké holky jsou pak naštvané, že si i ty menší hledají vysoké kluky a na ně pak nezbydou. "Ještě nikdy se mi nestalo, že bych měla menšího partnera a myslím, že ani nestane," dodala Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám