Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ti dva se hledali, až se našli. Zatímco loni se s ním jeho partnerka Silvie Vlčková připravovala na soutěž Iron Man v Alžírsku, letos to měli během svátků o dost pohodovější. Ale sport nevynechali ani tentokrát. "Myslím, že si trochu oddychu po tom sportovním a náročném roce v televizi a rádiu zasloužím," prozradil Petr Vágner (46).

"Loni jsem pořád trénoval, držel dietu a vůbec nemohl ochutnávat cukroví, pít vaječňák, jíst řízky a bramborové saláty. O zimních radovánkách ani nemluvě. Ale tentokrát měly Vánoce a závěr roku úplně jiné kouzlo," řekl Super.cz moderátor.

"S přítelkyní Silvií jsme po Vánocích vyrazili na týdenní lyžovačku na Monínec. A kromě celodenního lyžování jsme to občas proložili i nějakým desetikilometrovým výklusem do lesa nebo relaxem ve wellness," vyprávěl. "Od Ježíška Silvie jsem ještě dostal i týdenní pobyt v Peci pod Sněžkou. Takže závěr roku, jak má být," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám