Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do Ordinace v růžové zahradě se vrací jedna z hlavních postav seriálu, doktor Čestmír Mázl v podání Petra Rychlého (58). Toho scenáristé nechali postřelit drogovým kartelem v Mexiku, kam odjel na humanitární misi, aby se následně ukázalo, že útok Mázl přežil. Nyní se vrací zpět.

Zatímco herec byl za okořenění své role rád, diváci seriálu se neshodnou. Jedni počínání scenáristů označují za trapas, jiní jsou rádi, že se vrací jedna ze stálic kamenické nemocnice. Do děje seriálu se Rychlý alias Mázl už několikrát vrátil, vždy ale jako vidina své seriálové ženy Aleny (Michaela Badinková).

„Ne, tentokrát již není snem ani přeludem, střelbu v Mexiku přežil a několik měsíců tam byl jako lékař v zajetí nucen vykonávat mnohdy otřesné věci. Nikdo tedy nemůže čekat, že se do Kamenice vrátí starý známý Mázl, gynekolog, který dokáže vždycky pobavit a rozesmát. Postava prožila obrovské trauma, navíc se vrací k rodině, do níž přibyl nový muž, takže má, jak se říká, hodně naloženo,” popsal Rychlý.

„Jako herec jsem za tuto změnu v charakteru postavy vděčný, najednou přede mnou stojí zcela nové herecké výzvy,“ dodal k roli. Nové díly mohou diváci sledovat na Voyo.

Co říkáte na návrat postavy Čestmíra Mázla do Ordinace?
Do děje patří
11 %
Trapas
7,4 %
Ordinaci nesleduji
81,6 %
Celkem hlasovalo 38731 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám