Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Jen co se Ondřej Rychlý (27), syn oblíbeného herce Petra Rychlého (58), oženil s herečkou Terezou Krippnerovou, vyrazila zamilovaná dvojice na vytoužené líbánky. Destinaci si vybrali opravdu kouzelnou. Vyrazili do italských Benátek a na ostrovy Murano a Burano.

"Teď si užíváme líbánky v Benátkách. A až se vrátíme, máme před sebou další společný krok. Na podzim vydáváme naši první společnou píseň a za ní budou hned další, a tak postupně vznikne naše rodinné album “Měsíční úžeh”. Na svatbě jsme si i pár písniček společně zazpívali," vzpomíná na krásné chvíle Tereza.

Na líbánkách nejsou sami, s sebou mají dceru Františku, která nedávno oslavila půl roku. Starší tříletý Tobiášek je tedy zřejmě v péči babiček a dědečků. Tereza má hned po návratu pořádně napilno. Čeká ji premiéra filmu Za vším hledej ženu, kde uvidíte i herecké hvězdy, jako je Marek Vašut nebo Hana Vagnerová.

"Ve filmu moje postava Marta říká: “Někdy manželství není šťastný konec, ale jenom konec.” Tak doufám, že se nám to nestane," směje se herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám