Hlavní obsah
Článek

Kdo má rád pěkné pánské zadky, neměl by si nechat ujít pokračování komediální série Mužketýři, kterou pro stanici Voyo natočil bratr Agáty Hanychové (38) Vincent Navrátil spolu s kolegy Ondřejem Kubinou a Alexejem Kolvou. Pozadí předvedou už v jedné z úvodních scén.

Příběh se odehrává v kempu u vody, tak bylo jasné, že odhalit těla budou muset. Nahý zadek se ostatně objevuje už na plakátu. "V plánu bylo samozřejmě i to, že budeme hubnout do plavek, ale snaha byla marná, nedopadlo to úplně tak, jak bychom si všichni přáli. To můžou posoudit diváci, protože jsme tam opravdu úplně nahatí," řekl Super.cz Navrátil.

První sérií, kterou pánové sami produkovali a financovali, a zároveň hráli hlavní role, zaujali natolik, že jim televize navrhla natočit pokračování. "Dvojku chtěla televize i diváci, tak doufám, že bude opět úspěšná a budeme točit i trojku," radoval se Vincent.

Vedle mladých herců a hereček se v rolích rodičů dvou z hlavních hrdinů objeví také známí herci Klára Melíšková (52) a Petr Rychlý (58). "Klára Melíšková je držitelkou několika Českých lvů, Petr Rychlý úžasný bavič. Kdo by je ve svém projektu nechtěl. Strašně nás zajímalo, jak budou ti dva spolu fungovat, když jsou každý z jiného uměleckého světa. Sedlo jim to úžasně a jsem rád, že jsme takhle šílenou kombinaci zvolili," svěřil Navrátil.

Reklama

Další články

Načítám