Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeho proměny v show Tvoje tvář má známý hlas patří k těm nejlepším. Petr Rychlý (58) v oblíbeném pořadu exceloval coby Honza Nedvěd nebo Hana Hegerová. A ani v osmé řadě, která startuje na obrazovkách už v neděli, se nevyhne náročným proměnám.

Ta přišla hned v prvním kole. Herec dostal za úkol stát se legendární šansoniérkou Edith Piaf. Toto vystoupení pro Rychlého bylo složitější, že s proměnou ve francouzskou zpěvačku bodovala v první řadě Hanka Holišová.

Petr Rychlý se tak pod rukama zkušených maskérů změnil v ženu, čímž jeho proměna ale nebyla u konce. Náročné bylo také naučit se text v cizím jazyce. „Samozřejmě francouzština není jednoduchý jazyk, ta písnička byla extrémně těžká. Ale já miluju výzvy, šel jsem do toho po hlavě, jak jsem mohl, a musím se přiznat, že mě těsně před tím postihla tréma,“ říká Petr Rychlý, kterého by v kostýmu poznal málokdo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám