Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Ondřej Rychlý nafotil zamilované snímky se svou partnerkou Terezou, se kterou má ročního syna Tobiáše. Najít si čas na takové rodinné focení ale není v případě Ondřeje vůbec jednoduché. Nejenže stále natáčí nové díly seriálu Modrý kód, kde už tři roky ztvárňuje jednu z hlavních doktorských postav, mimo jiné od září nastoupil do divadelního angažmá a častokrát proto rovnou z placu míří na divadelní prkna. Nemůže se proto dočkat, až o svátcích trochu zvolní.

„Vánoce mám moc rád. Letos to budou naše druhé se synem Tobiáškem, tak snad už je letos bude vnímat. Já pro rodinu chystám jedno překvapení – učím se na dudy hrát koledy,“ řekl pro Super.cz sympatický herec.

Díky malému synkovi zase po letech vnímá pravé kouzlo Vánoc. Sám zavzpomínal, jaký dárek mu kdysi udělal tu největší radost. „Byly to loutky Spejbla a Hurvínka – dostal jsem ale tehdy záchvat pláče a rodiče mě nemohli 20 minut uklidnit. Dodnes ty loutky máme někde na chalupě.“

Ondra se samozřejmě těší i na to, že bude mít konečně čas jezdit po návštěvách a vidět se s celou rodinou, i když, jak sám přiznává, zrovna v jeho případě to není tak jednoduchá disciplína.

„Během šesti dnů máme šest štědrovečerních večeří, vzhledem k tomu, že oba s přítelkyní pocházíme z rozvedených rodin, tak nás čeká opravdový maraton bramborových salátů a řízků,“ zasmál se herec. Jeho otec, herec Petr Rychlý (58), má také svůj vánoční recept, kterého se jeho syn letos nemůže dočkat. „Každoročně se těším na tátovu rybí polévku – to je tradice a dělá ji opravdu skvělou,“ řekl natěšeně Ondřej a dodal, že další neodmyslitelnou tradicí je procházka starou Prahou, při které rád popíjí medovinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám