Hlavní obsah
Článek

Už je to šest let, co Petr Rychlý (58), který je hvězdou seriálu Ordinace v růžové zahradě, prodělal přímo během natáčení infarkt. Z ateliérů byl tehdy odvezen do nemocnice, kde podstoupil angioplastickou operaci, tzn. roztažení cévy.

Jeho syn Ondřej Rychlý (26), který se nyní pravidelně objevuje na televizních obrazovkách v seriálu Modrý kód, se rozhodl pro natočení edukativních spotů, ve kterých se infarktu věnuje. „Můj tatínek měl před několika lety infarkt. On mi zavolal, já jsem se v té době zrovna vrátil z chalupy, a říkal mi do telefonu: Ondrášku neměj strach, měl jsem infarkt, ležím v nemocnici, ale jsem v pořádku. Můžeš za mnou přijet, jestli chceš,“ popsal těžkou chvíli mladý herec.

„Pro mě to byl prostě takový šok, že jsem mu do toho telefonu říkal: Promiň, tati, já teď vybaluju, já teď fakt nemůžu, tak třeba ve středu za tebou přijedu. Až když jsem položil ten telefon, tak mi pak došlo, co mi vlastně řekl, a poplakali jsme si spolu,“ odtajnil Rychlý, který s nabídkou natočit spot neváhal. „I kdybychom pomohli zachránit jeden lidský život, tak to má význam. Jsem rád, že jsem jednou z dalších pěti tváří spotů,“ dodal závěrem Ondřej.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám