Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na české premiéře animáku Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená nemohl chybět herec Petr Rychlý (58), který už pátým rokem propůjčuje hlas hlavní postavě Draca. Na slavnostní projekci vzal populární herec manželku Janu také své děti, nejmladšího syna Petříka a dcerku Denisu, kterou v druhém manželství vyženil.

„Docela jsem si to užil. Když totiž člověk dabuje, tak nikdy nevidí film kompletně, ale po částech a v úsecích. Poprvé jsem si proto mohl užít film kompletně, na velkém plátně a s kvalitním zvukem. Měl jsem z toho daleko lepší pocit, než když jsem to daboval,” nechal se slyšet Rychlý, který po projekci sklouzl k filozofování. „Někdy trošku podléhám skepsi a sám sobě si kladu otázku, jestli je dabing důležitý. Na této premiéře jsem si uvědomil, že je to velmi důležité, protože tam seděly děti, které ještě neumí anglicky. Děti odcházely rozesmáté a já jsem si uvědomil, že moje práce není zbytečná,” říká představitel doktora Mázla ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Celý film se točil okolo dovolené strávené na zaoceánském parníku, to bylo pro Rychlého příznačné. „To, co jsme zažili na plátně, jsme prožívali vlastně sami nedávno. Premiéra nám totiž navázala na naši dovolenou. Každý rok totiž jezdíme zkraje července na Sardinii, kam jsme cestovali velkým trajektem jako postavy ve filmu," říká Petr Rychlý, který se pyšnil zlatavým opálením.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám