Hlavní obsah
Článek

Herečku a dabérku Pavlu Rychlou (52) diváci znají coby hlas pořádkumilovné Moniky z kultovního seriálu Přátelé.

Teď ji ovšem uvidí na televizních obrazovkách v roli veterinární laborantky, kterou si zahraje v seriálu Modrý kód. Na natáčení se potkala se svým synem Ondřejem Rychlým, jehož má z prvního manželství s hercem Petrem Rychlým (58).

Zatímco Ondřej coby lékař Prokop Hlinka má v Modrém kódu významnou dějovou linku, jeho maminka si střihne jen pěknou epizodní roličku.

„Ta moje rolička je úplně malinká, ale je hezká, hraji veterinářku, která měla ambice stát se paní doktorkou a dělá strašné seky, protože se pokouší svoji dceru léčit jako zvířátka. Takže je to docela vtipná role.“

Navíc nám prozradila, že k lékařskému oboru má osobně opravdu blízko i v reálném životě. „V mé rodině jsou skoro všichni doktoři, ale já jsem ty ambice neměla, protože jsem chtěla studovat herectví. Ale když vidím, jak bratr pomáhá lidem a jak byl úžasný můj tatínek, tak si člověk občas řekne, že to je povolání, které má větší smysl. I když bavit lidi má taky smysl,“ dodala se smíchem dáma, která má kromě Ondřeje s Petrem Rychlým ještě syna Matěje.

Reklama

Další články

Načítám