Hlavní obsah
Článek

Po Svatbách v Benátkách, kde s Petrou Hřebíčkovou ztvárnily hlavní role, se Alice Bendová (50) vrátí na obrazovky TV Prima v novém seriálu Modrý kód. "Jsem ráda, že mě oslovili, i když už jsem zase za potvoru," smála se Alice, které už tenhle charakterový šuplík asi žádný scenárista neodpáře.

"Ale nevadí, já to hraju ráda. Tentokrát jsem zase milenka. Už by mi taky mohli někdy dát hodnou maminku od rodiny, ale asi se už spíš dočkám babičky. Ale asi taky ne nějaké hodné a pečující," smála se herečka.

Její postava paní Hájkové je bohatá panička, která žije s manželem, jenž ji živí, šatí a dává jí dost peněz na to, aby si mohla vydržovat mladého milence, kterého hraje Ondřej Rychlý. "Zatím tedy jednoho, do scénářů dál nevidím, tak netuším, jak se bude postava dál vyvíjet," upřesnila Alice.

Mladšího partnera má Alice i ve skutečnosti. Už několik let žije spokojeně s o dvanáct let mladším Michalem Topolem. "Ale Ondrovi je asi čtyřiadvacet, což už je dost. Uvidíme pak na obrazovce, jestli se ten rozdíl trochu ztratí," doufá Bendová.

V reálném životě ale takovému modelu, který má třeba i Lucie Bílá (57) se svým novým partnerem, fandí. "Lucku znám a moc jí to přeju. Starší žena a mladší muž, starší muž a mladší žena, to je úplně jedno. Všichni máme v životě ne etapy, ale momenty, kdy se do někoho zamilujeme, a v ten moment je nám úplně jedno, jestli je mu šedesát nebo pětadvacet," míní herečka.

"Když vám ten člověk sedí naturelem, tak je to jedno. Můj přítel je úplně praštěný a já jsem taky praštěná, a to je přesně ono. On nic nebere úplně vážně, ze všeho si děláme srandu, a to soužití je hrozně hezké a já jsem za to hrozně ráda. A kdyby mu bylo pětapadesát a byl by tím naturelem stejný, tak s ním budu taky. O tom věku to není. Všichni stárneme, ale musíme stárnout s grácií a úplně se z toho nezbláznit," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám