Hlavní obsah
Článek

Aleš Háma (50) si v neděli vyzkoušel, jaké je mít tmavou pleť, hřívu kudrnatých vlasů a tančit v obtaženém stříbrném overalu, když v show Tvoje tvář má známý hlas vystupoval jako lídr kapely Boney M. Podle něj jsou ale horší interpreti, které by mohl vyfasovat.

Probrali jsme to na 15. výročí Divadla Broadway, které spolu s kolegyní Kristinou Kloubkovou moderoval. "Mám hrozně rád, když něco vzniká, když se zkouší divadelní hra nebo točí film, a lidi spolu prakticky žijí. My si ve tváři sedli jako pr... na hrnec," pochvaloval si natáčení pořadu.

Zajímalo nás, kdo je vlastně ve trojce fenoménem, kterým byl v jedničce Petr Rychlý (58) a ve dvojce Miroslav Etzler (59), kteří museli víc hrát, protože jejich zpěv nebyl úplně ideální. Je to on, anebo snad Martin Dejdar (59)?

"Martin nemusí nikomu dokazovat, že umí zpívat, poté co tady v divadle zvládl výborně muzikál Mýdlový princ, kde má snad dvacet písniček. A není to jeho první muzikál, takže tahle poloha mu nehrozí. Dejdy je naopak jedním z velkých favoritů, který osloví všechny generace. A snad to nebudu ani já," věří.

Pokud jde o ztvárňované interprety, i Aleš má svoje noční můry. "Nebráním se ničemu, ale samozřejmě se bojím věcí, které neznám. Úplně ztracený bych byl u mladých interpretů, které znají moje děti. Ale i s Justinem Bieberem bych se musel popasovat. Hrozné by bylo, kdybych si vyfasoval člověka, kterého znám osobně. Třeba Hanu Zagorovou, Karla Gotta nebo Jitku Zelenkovou. Asi bych jim hned volal a poradil se. Čeští interpreti jsou to největší úskalí," vysvětlil.

Reklama

Další články

Načítám